Contact met B&W

Het college van burgemeester en wethouders (B&W) vormt het dagelijks bestuur van de gemeente Zevenaar. Als inwoner of ondernemer kunt u de burgemeester en wethouders regelmatig in de kernen van onze gemeente ontmoeten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens één van de spreekuren of tijdens (officiële) gelegenheden. Maar het is uiteraard ook mogelijk om digitaal of telefonisch uw vraag te stellen. Wilt u contact met één van de collegeleden? Op deze pagina zijn alle contactmogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Neem contact op via het contactformulier

De burgemeester en de wethouders hebben allen een eigen portefeuille: de onderwerpen waar zij zich mee bezighouden. Wilt u de burgemeester of één van de wethouders iets vragen of vertellen? Bijvoorbeeld een plan of idee. Of uw mening over het beleid van de gemeente? Dat kan. Vul onderstaand formulier in. 

Goed om te weten: in veel gevallen kunnen onze medewerkers u helpen en dat doen ze graag. In dat geval is een gesprek met de burgemeester of één van de wethouders niet nodig. Is er iets in de openbare ruimte niet in orde? Via onze site kunt u snel en gemakkelijk een melding doen.

Aanmelding burgemeesterspreekuur

Wilt u iets bespreken met de burgemeester? Burgemeester Lucien van Riswijk heeft eens per drie weken een spreekuur op het gemeentehuis. Zo kunt u op een makkelijke manier in gesprek komen over zaken die in uw buurt spelen. Aanmelden voor dit spreekuur kan via onderstaand contactformulier. Vermeld bij aanmelding graag het onderwerp waar u het over wilt hebben. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten.

College gemeente Zevenaar

Agenda 2022-2023

De volgende data zijn gepland voor eind 2022 / begin 2023:

  • Maandag 28 november
  • Maandag 19 december
  • Maandag 9 januari 2023

De spreekuren zijn van 16.00-17.30 uur in het vergadercentrum van de Turmac Cultuurfabriek.