Important message

De balies van het gemeentehuis zijn tijdelijk in de avond gesloten. De balies sluiten op maandag t/m donderdag om 17.00 uur en op vrijdag om 12.30 uur.

Contact met B&W

Het college van burgemeester en wethouders (B&W) vormt het dagelijks bestuur van de gemeente Zevenaar. Als inwoner of ondernemer kunt u de burgemeester en wethouders regelmatig in de kernen van onze gemeente ontmoeten. Dit kan bijvoorbeeld tijdens één van de spreekuren of tijdens (officiële) gelegenheden. Maar het is uiteraard ook mogelijk om digitaal of telefonisch uw vraag te stellen. Wilt u contact met één van de collegeleden? Op deze pagina zijn alle contactmogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Neem contact op via het contactformulier

Heeft u een vraag voor burgemeester Lucien van Riswijk of voor één van onze wethouders (Carla Koers, Belinda Elfrink, Hans Winters en Nanne van Dellen)? Of wilt u iets anders delen? Vul onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen ontvangt u een reactie.

Contactformulier B&W

Meld u aan voor het burgemeesterspreekuur op het gemeentehuis

Wilt u iets bespreken met de burgemeester? Burgemeester Lucien van Riswijk heeft eens per vier weken een spreekuur op het gemeentehuis. Zo kunt u op een makkelijke manier in gesprek komen over zaken die in uw buurt spelen. Aanmelden voor dit spreekuur kan via onderstaand contactformulier. Vermeld bij aanmelding graag het onderwerp waar u het over wilt hebben. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten.

Contactformulier burgemeesterspreekuur

Schuif aan in uw dorp of wijk bij ‘burgemeester en wethouders op bezoek’

Eens per vier weken gaan de burgemeester, de betreffende dorps-/wijkwethouder en de dorps-/wijkcontactpersoon op pad. Zij maken eerst een rondje door het gebied, het liefst op de fiets. Dit (fiets)programma wordt samen met de betreffende dorps- en wijkraden samengesteld. Aansluitend  kunt u (in een binnenlocatie) als inwoner persoonlijk vragen stellen aan of informatie uitwisselen met de aanwezige bestuurders. De koffie staat klaar met wat lekkers erbij. U hoeft zich voor deze spreekuren niet vooraf aan te melden.

Vragen? Neem dan contact op met een van de dorpscontactpersonen: Yoeri Steenbergen, Maikel van der Beek of Leny Thuss via (0316) 595 111.

Agenda spreekuren en bezoeken op locatie 2022

Let op: de data voor de bezoeken aan de dorpen/kernen in 2022 zijn nog niet bekend. Houd onze sociale mediakanalen en/of de Zevenaar Post in de gaten voor de meest recente informatie.

2022
Datum Locatie Soort bijeenkomst Tijd Wie is aanwezig van college?
10-jan Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk
7-feb Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk
7-mrt Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk
4-april Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk
9-mei Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk
13-jun Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk, wethouder Belinda Elfrink
4-jul Zevenaar Spreekuur 16.00-17.30 Burgemeester Lucien van Riswijk

Uiteraard houden we de coronamaatregelen nauwlettend in de gaten.

College gemeente Zevenaar buiten