Landschap met water en bomen

Cadeaubon voor mantelzorgers

20 oktober 2023
Inwonersnieuws

Uw inzet, compassie en zorg als mantelzorger zijn onmisbaar voor inwoners in onze gemeente. Zorgen voor een ander kan soms zwaar zijn en is onbetaalbaar. Daarom willen wij u graag een blijk van waardering geven. Van 23 oktober tot en met 14 november 2023 kunnen mantelzorgers zich aanmelden bij Caleidoz Welzijn voor een (lokale) cadeaubon ter waarde van € 30,00.

Wij wilden de nieuwe mantelzorgwaardering graag samen met mantelzorgers, maatschappelijke partners en de gemeenteraad vormgeven. Na een enquête en diverse gesprekken kwam een (lokale) cadeaubon als voorkeur uit de bus.

Wethouder Stef Bijl: “Wij willen graag onze mantelzorgers persoonlijk bedanken. Het kan namelijk soms best pittig zijn om alle ballen in de lucht te houden: je eigen werk, sociaal- of gezinsleven én zorgen voor een ander. Daar hebben wij als gemeente veel respect voor. Met deze waardering willen we simpelweg zeggen: je bent een kanjer!”

Aanmelden voor mantelzorgwaardering 2023

Aanmelden is mogelijk vanaf 23 oktober 2023 via de website van Caleidoz of door een papieren aanmeldformulier in te leveren. Mantelzorgers kunnen ook aangemeld worden door degene die zorg krijgt. Een zorgvrager kan meerdere mantelzorgers aanmelden.

Ophalen cadeaubon

U kunt uw cadeaubon van maandag 11 t/m vrijdag 15 december 2023 ophalen. Op de website van Caleidoz staan de ophaallocaties.

Neem bij het ophalen uw paspoort of ID-kaart mee. Zo kan Caleidoz checken of u daadwerkelijk degene bent die de mantelzorgwaardering aangevraagd heeft. De gegevens van uw legitimatiebewijs wordt nergens genoteerd.

Wij wensen u veel plezier met uw cadeaubon!