Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Belangrijke gegevens bij de hand met de hulpkaart

21 januari 2020
Tijdens een noodsituatie telt elke seconde. En iedereen kan in een noodsituatie terechtkomen, jong en oud. Daarom reikt gemeente Zevenaar in januari een hulpkaart uit voor alle inwoners. U kunt deze hulpkaart op een centrale plek in uw huis hangen, bijvoorbeeld in de meterkast.

Met de hulpkaart heeft u telefoonnummers van belangrijke instanties bij de hand, zoals de huisarts en politie. Daarnaast helpt de kaart hulpverleners om bij een noodsituatie snel contact te leggen met familie, vrienden of buren. De kaart bevat ook kleine kaarten voor in uw portemonnee. Zo hebben u en contactpersonen altijd deze belangrijke gegevens bij de hand.

Kaart invullen

Wij adviseren om de kaart zo volledig mogelijk in te vullen en op te hangen in een centrale plek in huis. Bij voorkeur dicht bij de voordeur. Heeft u behoefte aan een extra hulpkaart of heeft u de kaart niet ontvangen? Dan kunt u kosteloos extra hulpkaarten afhalen bij de servicebalie in het gemeentehuis, Kerkstraat 27 in Zevenaar. Ook kunt u hem hier downloaden.

pdf Hulpkaart (PDF, 225.23 KB)