Alle kinderen tellen mee in Zevenaar!

14 december 2018
Alle kinderen tellen mee in Zevenaar! Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen in Zevenaar de kans krijgen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Daarom is er voor kinderen die opgroeien in een gezin met een krappe beurs het Kindpakket bedacht. Door de invoering van het Kindpakket krijgen alle kinderen de kans om gewoon mee te doen op school, bij de sportvereniging en aan buitenschoolse activiteiten.

Het Kindpakket is er voor alle kinderen die opgroeien in een gezin met een laag inkomen, met een inkomensgrens van 120% van het bijstandsniveau. De Stad In! cadeaubonnen zijn onderdeel van het Kindpakket. Deze cadeaubonnen kunnen bijvoorbeeld besteed worden aan een goede set winterkleding, nieuwe schoenen of een goede rugtas. Het kind mag natuurlijk zelf kiezen waaraan hij/zij de Stad In! cadeaubonnen wil besteden. 

De Stad In! cadeaubonnen aanvragen

Heeft uw kind of het kind waar u voor zorgt recht op deze tegemoetkoming, maar heeft u de brief niet ontvangen? Neem dan contact op met gemeente Zevenaar via (0316) 595 111.