Aanmeldperiode Winst uit je woning verlengd tot en met 30 juni 2019

3 juni 2019
Vanwege de vele inschrijvingen die nog steeds binnenkomen, is besloten de inschrijvingstermijn voor de actie Winst uit je woning te verlengen tot en met 30 juni 2019.

Gemeente Zevenaar streeft naar een lager energieverbruik, onder meer door zonnepanelen en isolatiemaatregelen te stimuleren. Tijdens de actie kopen groepen huiseigenaren gezamenlijk in waardoor de voorwaarden van isolatiemaatregelen en zonnepanelen gunstig zijn en de prijzen scherp. De uitvoerende bedrijven worden door middel van een veiling geworven. De actie geldt voor zonnepanelen en diverse isolatiemaatregelen voor o.a. spouwmuur, vloer en glas. Door uitsluitend samen te werken met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden, worden kwaliteit, service en garantie gewaarborgd. U kunt zich dit jaar tot en met 30 juni 2019 vrijblijvend inschrijven op winstuitjewoning.nl.

Meer informatie over de actie kunt u vinden op deze website op de pagina Winst uit je woning. Heeft u aanvullende vragen over de gezamenlijke advies- en inkoopactie? Dan kunt u bellen met de helpdesk van Winst uit je woning via (023) 583 69 36.