Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Aanleg rotonde Giga/7Poort – weg 7Poort tijdelijk afgesloten

14 februari 2020
BusinessPark 7Poort is volop in ontwikkeling. Steeds meer bedrijven vestigen zich hier. Dit betekent dat wij de infrastructuur uitbreiden en optimaliseren. Van maandag 2 maart tot en met vrijdag 27 maart wordt er een nieuwe rotonde aangelegd op de kruising Giga-7Poort. Hierdoor is de weg 7Poort in die periode afgesloten voor doorgaand verkeer.

Alternatieve route 7Poort

De weg 7Poort is de route vanaf de Landeweerdijk in Groot Holthuizen naar het bedrijventerrein richting het viaduct en de weg Hengelder. Tijdens deze werkzaamheden kunt u geen gebruikmaken van deze weg. Bewoners van Groot Holthuizen kunnen de reguliere route gebruiken over de Landeweerdijk richting de rotonde en provinciale weg. Ondernemers van BusinessPark 7Poort bereiken het bedrijventerrein via de normale toegangsweg over het viaduct weg Hengelder.

Weersomstandigheden

De planning van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Zolang de weersomstandigheden werkbaar zijn, blijft de planning in stand.

Omleiding 13 t/m 15 maart

In het weekend van vrijdag 13 tot en met zondag 15 maart lopen de werkzaamheden tegelijk met de weekendafsluiting van de weg Hengelder. Bewoners van Groot Holthuizen worden omgeleid via de Babberichseweg, Ringbaan-Zuid, Methen en Ringbaan-Noord.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de afsluiting? Neem dan telefonisch contact op met de heer Liefers via (0316) 595 111.