Important message

Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m donderdag 8.30-17.00 uur en op vrijdag 8.30-12.30 uur. Op de pagina Coronavirus vindt u alle corona-informatie, o.a. over de gemeentelijke dienstverlening.

Aangenaam wonen

We willen allemaal het liefst zo lang mogelijk in onze vertrouwde woonomgeving blijven wonen. Maar is uw woning voorbereid op een toekomst waarin u andere eisen stelt en misschien zorg nodig heeft? Hoe maakt u uw woning geschikt om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen met meer comfort, woongemak en veiligheid?

Goed om te weten

Is uw huis klaar voor de toekomst?

U kunt zelf veel doen om ervoor te zorgen dat u prettig in uw huis kunt blijven wonen naarmate u ouder wordt. Er zijn allerlei (kleine) aanpassingen die u helpen comfortabel te blijven wonen. De vrijwillige woonadviseurs van Aangenaam Wonen helpen u bij het vinden van juiste voorzieningen. Wat u met het advies doet, bepaalt u zelf. In een samenleving waar vergoedingen steeds minder vanzelfsprekend zijn, is het goed om op de toekomst voorbereid te zijn.

Gratis advies op maat

Wilt u weten of uw huis klaar is voor de toekomst? Vul dan de Gelderse Huistest in. Meer informatie over Aangenaam wonen vindt u op de website van Caleidoz Welzijn.